Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan beszéljem le róla?

Figyelt kérdés
Barátnőmet tavaly október óta csalja a párja, megtudta barátnőm és beszélt a szeretőjével, mindent kitálaltak egymásnak oda hívták a pasit is kérdőre vonták, ő meg csak hebegett habogott hazudozott egyszóval a szerető mellett hülyére vette a párját. Eddig minden oké volt, de tegnap találkozott barátnőm vele erre hazugságokkal tunkolja a fejét h kibéküljön vele, le is feküdtek. tuti h nem normális a barátnőm, hogy beszéljem le róla? tudom h megfogja csalni, eléég jól ismerem a párját a régi barátnőjével is ugyanezt csinálta 4 évig.
2013. szept. 9. 09:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de ha ilyen hülye barátnőd, akkor meg is érdemli.
2013. szept. 9. 10:07
 2/10 anonim ***** válasza:
írd ki a facebook lapjára,tuti otthagyja a csávót vagy valami történni fog,de utána a csávót sokan el fogják kerülni :D
2013. szept. 9. 10:22
 3/10 anonim ***** válasza:
1. válaszadónál a zöld pacsi.
2013. szept. 9. 10:23
 4/10 A kérdező kommentje:
nem írom ki olyan köcsög azért nem vagyok, de a barátja még az én párkapcsolatomba is beleakart kavarni.
2013. szept. 9. 10:25
 5/10 anonim ***** válasza:

akkor te sem vagy normálisabb,már bocs

az ilyet azt be kell égetni mindenki előtt

de még elég fiataloknak tűntök

ha visszamegy hozzá és nem hallgat rád akkor próbálj a szüleivel beszélni

2013. szept. 9. 10:37
 6/10 A kérdező kommentje:

miért nem vagyok normális? azért mert az én párkapcsolatomba belekavar kitalál hülyeségeket hogyha ők össze vannak veszve akkor mi is összevesszünk.

A szülei mondták nekem h próbáljam lebeszélni mert van más pasi is a világon.

2013. szept. 9. 10:43
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos a barátnőd helyett nem gondolkodhatsz, mondd el neki az érveidet, aztán mást nem is nagyon tehetsz. Maximum ha tudsz majd újabb megcsalásról, lebuktatod a srácot.

Egyébként amíg hagyja magát szivatni, addig fogják is sajnos.

2013. szept. 9. 10:49
 8/10 anonim ***** válasza:
60%

"de még elég fiataloknak tűntök "

Nekem a hozzászólásod alapján te tűnsz kisgyereknek, már bocs!

Egy dolgot megtanultam már: ha te döntesz helyette, akkor ő nem tanul meg dönteni. Persze, segíts neki, szembesítsd a helyzettel, de ne lepődj meg, ha te leszel az ellenség a szemében. A barátnőd azért hiszi el a sok hülyeséget, mert el akarja hinni, ha pedig erőszakos leszel vele, akkor rád fog haragudni.

Egy dolgot viszont ne felejts el: ez az ő keresztje, neki is kell cipelnie. Ha elviszed ezt helyette, akkor ő nem érzi majd a súlyát, ezért legközelebb is ugyanilyen helyzetbe fog cseppenni. Párkapcsolati szempontból szerintem az ember mindig kellő méretű pofonokat ad. Számára ez még mindig nem volt elég, ezért ütteti magát tovább. Ne foszd meg őt ettől az értékes kudarctól.

2013. szept. 9. 11:04
 9/10 A kérdező kommentje:
kis gyereknek tűnök mert jót akarok neki, már nem egyszer játszotta el ezt a barátja, az egész sztorit nagyon hosszú lenne leírni ezért nem érted meg h miért akarom lebeszélni, akit megüt a pasija azt hagyni kell a p**ba mert képzeld ilyen is történt nem is egyszer!!!! Nem akar tanulni belőle.
2013. szept. 9. 11:12
 10/10 anonim ***** válasza:

"Nem akar tanulni belőle."

Épp ez a lényeg. Segíteni csak olyanon lehet, aki AKARJA, hogy segíts neki. Hidd el, én rohadtul megértelek, de ha te oldod meg ezt helyette, akkor legközelebb is ugyanúgy belesétál ebbe a csapdába.

Természetesen nem azt mondom, hogy ne segíts, mert többek között azért barát a barát, mert segít. Beszélgess vele, vezesd rá. Próbáld az önbizalmát feljebb tornászni, próbálj neki más utat mutatni és rámutatni, hogy ez az út miért rossz. Egyet viszont mindig tarts szem előtt: ha egy embert megfosztasz attól, hogy elkövesse a saját hibáit, akkor a fejlődésben gátolod meg.

2013. szept. 9. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!