Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszéljem le róla?
akkor te sem vagy normálisabb,már bocs
az ilyet azt be kell égetni mindenki előtt
de még elég fiataloknak tűntök
ha visszamegy hozzá és nem hallgat rád akkor próbálj a szüleivel beszélni
miért nem vagyok normális? azért mert az én párkapcsolatomba belekavar kitalál hülyeségeket hogyha ők össze vannak veszve akkor mi is összevesszünk.
A szülei mondták nekem h próbáljam lebeszélni mert van más pasi is a világon.
Sajnos a barátnőd helyett nem gondolkodhatsz, mondd el neki az érveidet, aztán mást nem is nagyon tehetsz. Maximum ha tudsz majd újabb megcsalásról, lebuktatod a srácot.
Egyébként amíg hagyja magát szivatni, addig fogják is sajnos.
"de még elég fiataloknak tűntök "
Nekem a hozzászólásod alapján te tűnsz kisgyereknek, már bocs!
Egy dolgot megtanultam már: ha te döntesz helyette, akkor ő nem tanul meg dönteni. Persze, segíts neki, szembesítsd a helyzettel, de ne lepődj meg, ha te leszel az ellenség a szemében. A barátnőd azért hiszi el a sok hülyeséget, mert el akarja hinni, ha pedig erőszakos leszel vele, akkor rád fog haragudni.
Egy dolgot viszont ne felejts el: ez az ő keresztje, neki is kell cipelnie. Ha elviszed ezt helyette, akkor ő nem érzi majd a súlyát, ezért legközelebb is ugyanilyen helyzetbe fog cseppenni. Párkapcsolati szempontból szerintem az ember mindig kellő méretű pofonokat ad. Számára ez még mindig nem volt elég, ezért ütteti magát tovább. Ne foszd meg őt ettől az értékes kudarctól.
"Nem akar tanulni belőle."
Épp ez a lényeg. Segíteni csak olyanon lehet, aki AKARJA, hogy segíts neki. Hidd el, én rohadtul megértelek, de ha te oldod meg ezt helyette, akkor legközelebb is ugyanúgy belesétál ebbe a csapdába.
Természetesen nem azt mondom, hogy ne segíts, mert többek között azért barát a barát, mert segít. Beszélgess vele, vezesd rá. Próbáld az önbizalmát feljebb tornászni, próbálj neki más utat mutatni és rámutatni, hogy ez az út miért rossz. Egyet viszont mindig tarts szem előtt: ha egy embert megfosztasz attól, hogy elkövesse a saját hibáit, akkor a fejlődésben gátolod meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!