Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek érdemes próbálkozni?

Szerintetek érdemes próbálkozni?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki nekem nagyon tetszik és már nagyon régóta szeretnék találkozni vele. Eddig kétszer azt mondta, hogy találkozzunk és megbeszéltunk egy időpontot és mind2x az utolsó pillanatban lemondta.de ő azt mondta,hogy nagyon nagyon szeretne majd találkozni velem. Elhigyem neki?
2014. dec. 23. 22:04
 1/8 A kérdező kommentje:
20 f.voltam
2014. dec. 23. 22:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Én max. egy alkalmat várnék még, de csak úgy, hogy megvárom míg ő keres a találkával.
2014. dec. 23. 22:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Mondd neki hogy ő mondjon időpontot, akkor biztos jó neki!
2014. dec. 23. 22:05
 4/8 A kérdező kommentje:
A második időpontot ő mondta..
2014. dec. 23. 22:07
 5/8 anonim válasza:
Legközelebb kérdezz rá hogy miért mondja le mindig.
2014. dec. 23. 22:07
 6/8 A kérdező kommentje:
Mindig megmagyarázza csak én már nem nagyon hiszek neki... Nem értem ha nem tetszem neki akkor miért nem mondja meg?
2014. dec. 23. 22:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha már kétszer is megbeszéltetek találkozót,és mindkétszer ő mondta le,akkor nem akarhat annyira találkozni veled.Persze lehet hogy mindig közbejött neki valami.Szerintem beszéljetek meg egy harmadikat is,ott ki fog derülni minden.Ha megint lemondja akkor nem érdemes többször próbálkozni,viszont ha annyira tetszik neked akkor megér egy próbát :)
2014. dec. 23. 22:14
 8/8 Kisboltos ***** válasza:

Osztom az előző hozzászólók véleményét.

Én magam is jártam hasonló cipőben. Bár mi odáig eljottunk, hogy találkoztunk párszor, de végig egyoldalú volt a dolog. Nem éri meg szenvedni szerintem. Ha nincs meg az elejétől fogva a közös pont, akkor ez már nem nagyon fog kialakulni. Vagyis nem a harmadik, pontosabban első találkozótokon.

2014. dec. 23. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!