Lányok, egy ismerkedős oldalon milyen képeket rakjon ki egy férfi?
Egy olyat ami leginkább visszaadja a személyiségét, de legfőképpen az arca legyen rajta.
Ne legyen sötét a kép, tisztán kivehető legyen, semmi fakszni nem kell. A kevesebb néha több :)
Nekem az évek során ezek váltak be leginkább. (Úgy mondom hogy barátnőt és szexpartnereket is találtam már társkereső oldalakon.)
-1 rendes, normális kép amin látszik az arcom (ez a profilkép, a fő kép is)
-1 kép, amin kisgyerekkel/kisállattal vagyok (ez mutatja hogy mekkora gyerek/állatszerető vagyok)
-1 kép, amin a szemgolyóm látszik közeliben; valamiért ezt is szoktál dicsérni a nők
-3 kép nagyjából, amiken csinos nőkkel látszom egy képen; például átkarolom őket vagy ilyesmi; lehetnek lány barátok vagy volt barátnők is, a lényeg hogy egy vonzó nő legyen a karomon, közel bújva hozzám
Ezek azok, amik szerintem beválnak és van pozitív hatásuk is a nők előítéleteire rólam, még mielőtt egyáltalán írni kezdenénk egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!