Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha a lányok elszalasztanak...

Ha a lányok elszalasztanak egy olyan pasit, aki szerette őket, akkor erre rájönnek később?

Figyelt kérdés

ime, álljon itt egy példa is erre:

a leányzó még nem tökéletesen nő, kicsit gyereklelkű, de érzékeny. Legtöbbször csak "arra" kellett a pasiknak. Aztán jött valaki, aki kitartó volt, utána ment, nem adta fel elsőre. A leányzónak nem kellett ez a fiú, de most először érezte magát nőnek, ahogy valaki tepert érte. Idáig mindig csak egy kelléknek érezte magát a pasik oldalán.

Ha a lányok elszalasztanak egy olyan pasit, aki szerette őket, akkor erre rájönnek később? Vagy ehhez kell még "néhány" rossz kapcsolat?

2014. dec. 22. 16:41
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
oké, nem tudom miért kell igy felháborodnia mindenkinek, nekem volt olyan, hogy valaki nem kellett, pedig amúgy aranyos lett volna, csak akkor még nem ismertem eléggé a nőket, és egy kicsit utólag megbántam, hogy legalább nem próbáltam meg, na.
2014. dec. 22. 17:04
 12/12 anonim ***** válasza:

Én már több olyan srácot "szalasztottam el", akik nyilvánvalóan szerettek, vagy legalábbis kezdtek belém szeretni. Nemhogy utólag jöttem rá erre, hanem már az adott helyzetben tudtam ez. De mivel ez nem úgy működik, hogy csak azért bele tudunk szeretni valakibe, mert ő szeret minket, soha nem bántam meg ezeket az "elszalasztott" alkalmakat.

Olyat választottam inkább, akivel kölcsönösen szeretjük egymást.

2014. dec. 22. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!