Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha névtelenül küldök valakinek egy szex videót arra rájönnek hogy valójában kiküldte?
A megfelelő embereknek jelentve 10 perc alatt lenyomozhatóak vagytok. 10 m-es pontossággal meghatározzák hol vagytok aztán fel lehet jelenteni az illetőt ahol több éves szabadságvesztés is kapható olvass utána.
De nyugodtan sok sikert!
Ha nagyon jól és ügyesen csinálod, akkor a kutya sem jön rá.
Csak ehez ész is kell. Engem már próbáltak átverni kamu lány profilokkal, de egyből lebuktattam őket.
Viszont nekem is van kamu profilom, 1 éve a kutya se jött még rá, hogy kamu és nem igazi. Jól kell csinálni, összetetten, alaposan úgy, hogy ne bukj le semmivel.
Tényleg olcsó játék amúgy, de még mindig jobb, mint hétvégén azon röhögni hogy hánytam be a pénteki buliba.. :D
"Szánalmasak vagytok."
Mért lennénk szánalmasak.
Zűrösebb és keményebb dolgokat is csináltunk már a haverokkal.Sajnos már börtönbe is voltunk egy éjszakát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!