Ha a lányok elszalasztanak egy olyan pasit, aki szerette
őket, akkor erre rájönnek később?
Figyelt kérdés
ime, álljon itt egy példa is erre:
a leányzó még nem tökéletesen nő, kicsit gyereklelkű, de érzékeny. Legtöbbször csak "arra" kellett a pasiknak. Aztán jött valaki, aki kitartó volt, utána ment, nem adta fel elsőre. A leányzónak nem kellett ez a fiú, de most először érezte magát nőnek, ahogy valaki tepert érte. Idáig mindig csak egy kelléknek érezte magát a pasik oldalán.
Ha a lányok elszalasztanak egy olyan pasit, aki szerette őket, akkor erre rájönnek később? Vagy ehhez kell még "néhány" rossz kapcsolat?
Utána még kell néhány rossz kapcsolat ,h rájöjjön mit veszített
2014. dec. 22. 16:43
3/12 anonim válasza:
Ha az adott lány nem szerette a pasit akkor kit érdekel? Az ember általában annak a szeretetét, szerelmét értékeli igazán, akit ő maga is szeret.
2014. dec. 22. 16:44
4/12 anonim válasza:
Rájövök igen, de ha akkor nem volt meg a megfelelő vonzalom, kétlem, hogy meglenne akkor is, ha újra megkeresném. Meg nem csak ennyiből áll. Az, hogy szeretett egy dolog, lehet az embernek sok másik tulajdonsága, amit nehezen lehet elfogadni pl.
2014. dec. 22. 16:44
5/12 anonim válasza:
Az a gáz, hogy sok a korlátolt lelkű... Szóval, nem, nem mindig ébrednek rá. Sőt, elég ritkán. De hát addig te meg mgtalálod úgyis a hozzád valót. Vagy nem. :D Lényeg, hogy ne parázz be a témán! Nem éri meg!
2014. dec. 22. 16:47
6/12 anonim válasza:
mert szerinted minden nőnek az életében csak egy pasi van aki szereti? :D francokat. találnak majd mást. csak a fiúk ilyenek, hogy képesek az első szerelmükért nyavalyogni életük végéig és még az utolsó párjuk is azt hallgathatja öreg korukban, hogy jajj, az elsőt sosem felejtem brühühüü...
2014. dec. 22. 16:48
7/12 anonim válasza:
különben az számít, akit mi szeretünk. az hogy valaki szeret, hát nagy kaland, ha mi ne szeretjük viszont. :DD te bánnál olyan nőt, aki odavan érted, de te meg bottal se? :D
2014. dec. 22. 16:50
8/12 anonim válasza:
Nem rájövünk, tudjuk, de ha az a pasi nem vonzó számunkra akkor szerethet akármennyire ha én nem vagyok belé szerelmes akkor később sem fog èrdekelni! Szóval ez a hajó elment, lépj túl rajta
2014. dec. 22. 16:52
9/12 anonim válasza:
ha én nem vonzódtam hozzá, akkor miért lényeg, hogy szeretett e?
most mindenkivel össze kellene jönni szánalomból, mert odavan értem vagy mi?
emberek, egy normális kapcsolatban a szerelem kölcsönös!
nem fekszünk össze fűvel-fával csak azért, mert szeret. :D
2014. dec. 22. 16:54
10/12 anonim válasza:
sokra megyek vele, hogy szeretett, ha amúgy én nem vonzódtam hozzá. a fiúk sem járnak valakivel csak azért, mert szereti őket. az a lényeg, hogy mi magunk kit szeretünk. ha viszonozza, az plusz pont és akkor lesz belőle egy ígéretes párkapcsolat. de az hogy az egyik fél szereti a másikat, kevés sajnos. :D pedig bár elég lenne.... :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!