Miért van az hogy csak bizonyos típusú srácok pasik jönnek be?
Általában a vékonyabbak,hosszabb hajjal,bizonyos arcszerkezettel.60 kg-nál nem több. és általában hamar szerelmes leszek most is két fiúba vagyok szerelmes az exembe és egy olyan srácba akivel még életembe nem találkoztam..:P
így sose lesz normális kapcsolatom?
A borzalmas japán rajzfilmipar téhódításával arányosan növekszik. Ott a "férfiideál" pont ez a gyík gyuri vasággyal együtt 40 kiló, "hű de menő" alakok. Komolyan örülök mikor néha 1-1 ilyet lefejez egy normálisabb karakter. Igaz ezek a kis gyíkok ott még egyéb homár-jellegű töltettel is meg vannak áldva, nem értem hogy lehet ez ideál bárhol is.
De ne értd félre, sajnos ez egy trend ami ellen nem lehet tenni semmit, csupán reményedni hogy nem ez lesz a következő világ-ideál mert én még abszolút csont-soványan is lennék vagy 70...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!