Miért van az hogy csak bizonyos típusú srácok pasik jönnek be?
Általában a vékonyabbak,hosszabb hajjal,bizonyos arcszerkezettel.60 kg-nál nem több. és általában hamar szerelmes leszek most is két fiúba vagyok szerelmes az exembe és egy olyan srácba akivel még életembe nem találkoztam..:P
így sose lesz normális kapcsolatom?
Segíts megtalálni az összefüggést! Van egy típus, ami bejön neked, és általában hamar szerelmes is leszel. Van egy exed, aki gondolom ilyen típus, és már találtál is egy újat akibe szerelmes vagy, szóval szintén az eseted.
Nem látom a problémát!!:D Az embert könnyen megtalálod hozzá, szerelmes könnyen leszel, innentől csak rajtad múlik a normális kapcsolat.
Dehogynem lesz, az ilyen tipusú fiúkkal/férfiakkal :) Aki tetszik az tetszik, aki nem az nem, ezen nem lehet változtatni, és nem is kell. Valaki több tipusból válogat, valaki kevesebből, ennyi.
Bár nem sok konkrétat írtál, de én is ilyesmi vagyok.
Értem.. de hogy felejthetném el az exem?
Aki tetszik meg messze lakik..így elég kellemetlen..
Egy valakit akarok szeretni de az újdonság is vonz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!