Fiúk, akkor is flörtöltök más lányokkal, ha van barátnőtök?
Figyelt kérdés
Vagy csak akkor jellemző, ha a kapcsolatotok màr nem az igazi?
Mert tapasztalom, hogy azok a fiúk, akik több éve kapcsolatban vannak, úgy flörtölnek, mintha nem is lenne barátnőjük.
2014. dec. 21. 23:09
11/15 anonim válasza:
vannak csaj haverjaim,és megy az ilyesmi,ez elkerülhetetlen,semmi extra,ha akartam megcsaltam volna,többször is,de nem tettem,kell több hűség tőlem? a ge**cit kell.
12/15 anonim válasza:
Szerintem az ilyen srác kiherélni-való.
13/15 anonim válasza:
12. Valami gond van az önértékeléseddel? Szerinted nők nem csinálják ugyanezt?
14/15 anonim válasza:
attól még, hogy vettél egy cipőt, megnézheted a többit is :D
15/15 theblondie válasza:
Mi számít flörtnek? Azért ha a pasi olyat mond egy másik lánynak hogy : nézegetnélek egész nap fehérneműbe ( úgy hogy mellette van barátnője) az viszont már azért szerintem a komolyabb kategória. Vagy ez is ember függő? Mikortól kell aggódnia az embernek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!