Ti letörnétek direkt a barátnőtök önbizalmát, hogy ne hagyjon el?
Elhitetnétek vele, hogy rajtatok kívül mindenki csak kihasználná, nem látnák benne a lényeget, csak egy dugást, ti vagytok az egyetlen, aki értékelitek, ezért maradjon csendben, és csinálja, amit mondotok, ha nem akar magányosan megöregedni.
Mire jó ez?
Semmire se jó.
Amúgy ez meg nem önbizalom törés.
Sajnos lehet... Nem tudom, ha meg is tenném tudat alatt tenném nem szándékosan.
De szerencsére ilyen problémám sem lesz... Mert még nem is fogna szóbaállni velem szóval... EZ van
nem tennék ilyet.
sajnos sok férfitársam ezt a taktikát választja.
Először is teljesen átszabjáka csaj öltözködési stílusát. Ne hordjon tűsarkút, ne sminkeljen, mert ők cska természetesen szeretik, ne fesse a haját stb.
Ha ezt sikerül elérni akkor 2. lépés, elkezdenek beszólogatnia külsejére. Most mondhatnám h smink nélkül meg gagyi ruhákban baromi kevés lány néz ki olyan igazán topmodellnek.
Ha ez sikerül, akkor a maradék barátját is elmarják tőle, mondván azok csak d . gni akarják v ha barátnőkről van szó, akkor h azok r .bancok és nem mehet velük bulizni stb.
aztán végül persze ha sikerül ezt pár évig eljátszani akkor jön a duma h ilyen öregen már úgyse kell senkinek.
Hát a szomorú az egészben h jópár ismerősöm ezt csinálja a barátnőivel. Sajnos aki nem néz ki elég jól, nem elég kgyúrt, nem bomlanak utána a nők az hajlamos olyan szintű alacsony önbecsülésre, hogy amiatt a barátnőjük önbizalmát is el akarják venni.
Az ilyet mindig is elítéltem. Számomra akkor szép egy nő amikor vidám, boldog, a kisugárzása jó. Ha úgy érzem nem tudok feérni hozzá (mondjuk külsőben) akkor ezt megpróbálom kompenzálni, tudom miben vagyok jó és abban a maximumot nyújtom. Az a legnagyobb baj az emberekkel hogy nem tudják miben jók, nem akarnak semmiben jók lenni, inkább a másikat szapulják, hogy az is sz.rul érezze magát.
Én is elítélem, de akkor jön a kérdés, mivel lehet magunkhoz láncolni őket? Maguktól úgyis lecserélnek egy idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!