Srácok, hogy fogadnátok, ha a barátnőtök? (többi lent)
Ha a barátnőtöket a barátai támogatnák anyagilag?
Ha lenne egy szegény családból származó barátnőtök, akit a szülei nem tudnak támogatni, és nehezen talál munkát, de nagyon jó személyiség, jó szíve van, és a barátai segítenék anyagilag, amíg nem kap munkát.
Fiúk is és lányok is így együttesen. Pénzzel, ruhákkal és egyéb apróságokkal. Természetesen nem várnak el cserébe semmit, csak úgy vannak megegyezve, hogyha a csajnak egyenesbe jön az élete, és ők szorulnak rá, akkor majd ugyanígy számíthatnak rá is.
(Ne nagy összegekre gondoljatok, meg ne is állandóra. Hanem így születésnapra, karácsonyra, vagy csak úgy)
Mi lenne erről a véleményetek?
Sehogy, engem nem zavarna.
Nekem se segít egyetlen egy olyan ember se aki elvileg a szülőm lenne de mindegy, tudom milyen ez a helyzet. Szóval engem nem zavarna. Azt is tudom, hogy nehéz munkát találni, nincs ebbe semmi rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!