Ez jónak számít? Első nap után. Részletek lent.
Figyelt kérdés
Szóval.. van egy lány facebookon kezdtünk el beszélgetni és mondta hogy szokott látni engem az egyik buszon, tudja ki vagyok. Jól elbeszélgettünk meg minden és mondta hogy találkozhatnánk is meg majd elvinne billiárdozni egy jó helyre mert mindketten szeretünk. Ez így első beszélgetésre jónak számít? :)
16F
2014. dec. 21. 19:15
1/8 anonim válasza:
Ha ő irányít, meg fog unni egy idő után.
2/8 anonim válasza:
Kabbe amiért ilyen szerencsés vagy... Jó hát. :D
19/L
3/8 anonim válasza:
Nem hangzik rosszul,ezek szerint érdekled a csajt.Mondjuk az kiderül,hogy irányító típus,tehát azért vigyázz vele.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok papucs ;)
Azért annyira szerencsés nem vagyok..:D
2014. dec. 21. 19:23
5/8 anonim válasza:
Nem az a papucs akit lehet irányítani.
Egyébként meg vigyázz, ne szokjon hozzá hogy ő irányít.
6/8 anonim válasza:
Jónak számít..Bár az annyira nem,hogy Ő mondta,hogy "elvinne biliárdozni"...Ezt inkább neked kellett volna..
7/8 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nekem de kb 3 órája beszéltünk. :DD
2014. dec. 21. 19:31
8/8 A kérdező kommentje:
Mármint 3 órája ismertük egymást
2014. dec. 21. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!