Mi a véleményetek a rocker lányokról?
Utolsóval nem értek egyet. Kivéve persze ha nála az a nőies, hogy 13-14 éves kiscsajnak konkrétan mindene kint van, az arcán egy kg smink, és úgy viselkedik mint egy útszéli. Mert ilyet rövidke életem során rocker kiadásban még nem láttam :D Ellenben a sulinkban minden második lány a fent vázolt kategória.
Persze ez sarkítás, értelmes embernek nem hinném, hogy ez a nőies, de ettől függetlenül nem értek egyet :D És, hogy a kérdésre is válaszoljak, nekem nagyon jó véleményem van róluk, minden számomra kedves ember többnyire rockot hallgat, még ha az öltözködésükön nem is nagyon látszik (az enyémen se, szeretek veszélyesen élni :P)
Nekem tetszenek, de én nekik nem.
25F
Leginkább talán a zenei ízlés alapján, na meg ott van a tipikus punk haj, meg talán úgy általában ők inkább hordanak szaggatott ruhát mint a rockerek.
23 as voltam
Kedves 21-es. Nem feltétlenül erre gondoltam hogy kivan téve mindene attól lehet nőies, de ha ez így szóba jött akkor az férfias akinek ecsethaja van és 30.e forintos supra cipőben szaladgál?
Visszatérve szerintem mindig feketében lenni, bakancs, oldallánc nem épp nőies főleg a rövid haj nem az. Szerintem egy lány nemcsak k**va, fiús vagy rocker lehet van középút amikor még aranyos és szép egy kevés sminkel, de nem r**anc.
Valamiért távolságtartóaknak érzem az ilyen lányokat.
De ettől még tetszenek, mert nem tucat.
Arról a hajról tudnál küldeni egy képet?
Nekem nagyon tetszik az ilyen frizura. Kár, hogy szinte senki sem hordja így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!