Mi a véleményetek az olyan lányokról, akiknek ilyen az alkata és folyton feketébe járnak, acélbetétes bakancsba? Mit gondoltok az ilyen lányokról?
Figyelt kérdés
Csak együttes fölsőkbe,bő pulcsikba pólókba.
cigizik,drogokat is tol néha és alig eszik.
2014. szept. 20. 19:41
1/18 anonim válasza:
Nem szoktam fejletlen kislányokon gondolkodni:D
2/18 anonim válasza:
Egedül az a gáz, hogy drogozik és alig eszik. Undorítóan sovány.
3/18 anonim válasza:
betegek,ne normálisak ,nem a külsővel van gond hanem amit művelnek..
4/18 anonim válasza:
én mindig arra gondolok ha látok ilyet,hogy egy kis edzéssel,milyen jó kis teste lehetne.
azért szerencsés,mert nem kell zsírt leadnia,mint a legtöbb nőnek,ezért edzés és némi kalória plusz hatására gyorsan kiformásodhatna jó csajjá.
5/18 anonim válasza:
Hú, a harmadik kép nagyon ijesztő. Én is nagyon vékony vagyok, de ő már tényleg betegesen vékony. Hozzáérni se mernék.
6/18 anonim válasza:
Azt, hogy kezelésre szorulna, mert ez nem normális.
7/18 anonim válasza:
bakancs,fekete jöhet,jobban megnézem néha az ilyen csajokat mint sok másikat.
viszont lelki baja van...senki nem érti meg valószínűleg,az ilyen csajt.És magányos.
8/18 anonim válasza:
"cigizik,drogokat is tol néha" részig semmi gondom vele.
9/18 anonim válasza:
Azt, hogy undorítóan sovány, az öltözködésével nincs baj, viszont a drogok miatt felejtős.
10/18 anonim válasza:
En is igy oltozkodom, de nem drogotok, cigizek, vagy iszok. Teljesen jozanul viselkesem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!