Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a dobos lányokról?
Figyelt kérdés
Fiúk és lányok véleménye is érdekel.
Most fogok elkezdeni dobolni és kíváncsi vagyok.
Tudjátok, mint pl hogy a lányoknak (általában) bejönnek a gitáros srácok.
2014. ápr. 5. 15:45
1/9 anonim válasza:
Én a dobosból csak a tortát szeretem.
2/9 anonim válasza:
Én is hamarosan kezdek. Pasas vagyok.
#Dugnálak#
4/9 anonim válasza:
Nálam pozitívum, főleg, mert én is dobolok. Mondjuk szinte mindegy, hogy milyen hangszeren játszana a lány, nálam az csak +pont.
5/9 anonim válasza:
Nekem mindenképpen pozitív, ha egy lány játszik valamilyen hangszeren, mivel én is nagyon szeretek zenélni (gitár/bass). A dob nem éppen tipikusan lányos, éppen emiatt elég érdekes lenne nekem egy ilyen csaj :) 17/f
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
Szerintem vagányak. Én is meg szeretnék tanulni dobolni majd :) A Dorothy dobosa a példaképem Joey Jordison mellett :D 15/l
8/9 anonim válasza:
Nekem bejön :) Én 8 éve dobolok :) 17/F
9/9 anonim válasza:
Szia! Én is lány vagyok, én elektromos gitározok, nem túl nőies hangszer egyik sem, de pont ettől lesz menő az illető. Meg az a lényeg, hogy szereted csinálni, amit csinálsz, mert amit szeretsz, abban jó vagy. Ennyi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!