Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek társkeresőn, ilyen lányokról, akik mindenre így válaszolnak vissza?
Lehet én vagyok a hibás, hogy megdicsértem kedvesen a szemeit, a báját. Aztán írtam neki, hogy nagyon szép lány,csak fura módon fényképezkedik, az a tipikus pózolós, fura képet, kacsaszájat vágós fotói vannak. De nekem tetszett a lányt. Ezt írta válaszra (tényleg finoman közelítettek, bár tény, hogy semmi közöm sincs hozzá, hogy milyen képeket vág a fotóin, ezt aláírom).
,,Hy,sztem úgy fotózom magam ahogy én akarom! És nem fogok a kedvedért pl teli vigyorral mosolyogni a képeken,és sztem én tudom hogy,hogyan mutatok a képeken,és miért úgy fotózkodom! És a tanácsaidat dugd fel magadnak,kössz........ "
Tudod, ezek a csajok igazi, felszínes, pózer csajok, akik a facebookon adják a trendi csajt, de valójában a felszín alatt semmi önbizalmuk, ezért ha bármi kritika érkezik, azonnal megsértődnek és hisztiznek, mert a kritika egyenlő a támadással.
Hogy mi a véleményem? Az, hogy ilyen komplexusos, ostoba és felszínes libákkal nemhogy kár, de egyenesen káros a legminimálisabb mértékben is foglalkozni.
Ezt írtam az egyiknek, aki hasonlóképpen reagált. Lehet csípős voltam, de tetszett a lány.
,,Szia. Néztem a képeidet és azt láttam, hogy valamiért szégyenled magadat, nem mutatod az arcodat, oldalról fényképezkedsz. Ne tedd, ha kérhetem! Csinos nő vagy, légy mosolygósabb, vidámabb (lehet amúgy az vagy). Ez csak észrevétel volt, nem kell rá válaszolni. Csak jó tanácsnak szántam. Szia. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!