Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek társkeresőn, ilyen lányokról, akik mindenre így válaszolnak vissza?
Lehet én vagyok a hibás, hogy megdicsértem kedvesen a szemeit, a báját. Aztán írtam neki, hogy nagyon szép lány,csak fura módon fényképezkedik, az a tipikus pózolós, fura képet, kacsaszájat vágós fotói vannak. De nekem tetszett a lányt. Ezt írta válaszra (tényleg finoman közelítettek, bár tény, hogy semmi közöm sincs hozzá, hogy milyen képeket vág a fotóin, ezt aláírom).
,,Hy,sztem úgy fotózom magam ahogy én akarom! És nem fogok a kedvedért pl teli vigyorral mosolyogni a képeken,és sztem én tudom hogy,hogyan mutatok a képeken,és miért úgy fotózkodom! És a tanácsaidat dugd fel magadnak,kössz........ "
mondhatod. de mást csinálsz.
nem vagyok kövér, honnan veszed?
Szerintem ne azzal kezd az ismerkedést, hogy kommentálod a fotóit.
Nézd meg, ha tetszik írj neki magadról, és kérdezz vissza, hogy ő milyen,mit szeret. A fotót meg hagyd. Nyilván mindenki olyan fotót tesz fel magáról amit előnyösnek talál, aztán élőben rá sem ismernél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!