Van egy lány és szeretem. De mivel kezdjem a beszélgetést?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki első látásra megdobbantotta a szívemet... szeretnék vele beszélgetni de egyszerűen nem merem megszólítani (se mondjuk facen beszélgetni vele) nem tudom milyen indokkal vagy, hogy miről beszéljek vele félek , hogy nagyon hülyét csinálok magamból előtte volt egy tánc és dráma óránk amin az osztályunkból mindenkiről kellet írni jó tulajdonságokat és ő nekem azt írta , hogy "Aranyos , halk legyé2014. dec. 20. 20:50
1/5 RRR válasza:
írd meg neki szépen ,hogy te vagy "egy lány aki első látásra megdobbantotta a szívemet"
3/5 anonim válasza:
Mindegy mivel kezded lényeg hogy elkezdjed. Ha nem teszed meg akkor mindig ott lesz a fejedben az a kérdés hogy mi lett volna ha megpróbálod. Egyébként meg ne félj "beégni", ha mégis így járnál akkor majd megszólítod a következő lányt. Ha hozzászoksz ahhoz hogy nemet is mondhatnak neked, akkor már görcsök nélkül tudsz beszélgetésbe elegyedni és az nagyon jó dolog akkor ha ismerkedésről van szó, vagy bármilyen "ciki" helyzetről az életben. Tehát ha megszokod azt hogy nem úgy sikerül valami ahogy eltervezted akkor sem esel majd kétségbe. Fejleszd magadat, építgessed és szuper pasi lesz belőled.
4/5 anonim válasza:
Szerintem menj oda hozzá ezen a tánc és drámán és mondd neki hogy tetszik ahogy valamit csinál ( mittudom én táncol vagy valami) és utána meg csak kezdj el vele spontán dolgokról beszélgetni :), Legyél vele közvetlen és kedves, akkor tuti nem szúrhatod el.
5/5 anonim válasza:
azt hogy szia hogy vagy, ha nem csinálsz ennyitől a gatyádba, a többi már adja magát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!