Fiúk, ha így viselkedtek azt vehetem jó jelnek?
Figyelt kérdés
Egy osztálytársamon észrevettem, hogy egy kicsit máshogy viselkedik velem, mint a többi lánnyal.
Igazából nem sok órán vagyok vele, mégis elég gyakran keresi a társaságom, odaáll mellém csakúgy pl ha várunk valamire, órán rám mosolyog, infón odaül mellém, kérdezget mindenféléről.
Már többször is írt rám facebookon, (én még rá soha) kicsit ilyen átlátszó témákkal, de elég sokáig beszéltünk aztán.
Ez az első év, hogy osztálytársak vagyunk, szóval annyira még nem ismerem őt, ezért kérdezem.
Mi a véleménytek?:) 15/L
2014. dec. 20. 18:44
1/3 anonim válasza:
Veheted jó jelnek, de lehet, hogy csak barátkozni akar.
2/3 anonim válasza:
Hát nagy esély van, rá hogy tetszel neki, máskülönben nem érdeklődne, nem hiszem hogy barátot keres így. Szóval igen veheted jó jelnek. :)
3/3 aladar12 válasza:
ja jó jel. és ha téged is érdekel írj neki mert, különben megunja és nem fogod érdekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!