Vehetem jelnek, vagy egyáltalán jelent valamit?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik, baráti társaságunkal el szoktunk járni szórakozni, bulizni... Na most az a szitu áll fent, hogy a lány aki tetszik nekem, párszor feldobta az ötletet, hogy találkozzunk kettesben, én belementem, odabújt hozzám, ölelgetett.. VAN PASIJA, nagyon régóta ismerem, ez jelent valamit egyáltalán? vagy csak egy baráti viszony?2014. nov. 14. 00:46
1/3 anonim válasza:
Kérdezz rá, nincs sok vesztenivalód.
2/3 anonim válasza:
"....odabújt hozzám, ölelgetett....." Egyértelmüen baráti viszony. Le is szo-ott már csak ugy barátságbol?
3/3 anonim válasza:
Nem biztos, hogy csak barátit akar.
De ha van barátja, én nem simulnék hozzá gyakran.
Sajnos van tartásom és ízlésem is. Így elég kevés csajszi van, de nem baj. Velük minden okés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!