Ezt vehetem jó jelnek (többi lent)?
Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályban aki már úgy másfél éve tetszik. Egyre többet vagyunk együtt suliban. Egész jó a kapcsolatunk mint barát és már többször volt hogy hazakisértem. Út közben sokmindent akartam megkérdezni tõle, de az összes kérdésemet õ tette fel nekem pl. milyen zenét szeretsz, van tesód ,van facebookod, hol laksz, hányadikon laksz, hogy sikerült a doga. Mindegy. Az egész lényege hogy ezt most hogy fogjam fel :most konkrétan érdeklõdik irántam vagy csak szimplán kiváncsi? Én érdeklõdök iránta meg van rá 4 hónapom hogy jussak vele valamire. Mindegy ezt most vehetem jó jelnek hogy tetszem neki (?)2014. febr. 28. 16:55
1/4 anonim válasza:
Igen, veheted jó jelnek :) Csak vigyázz, ha szép lány és épp nincs barátja, nehogy lecsapják a kezedről. :)
2/4 A kérdező kommentje:
Most nincs barátja és szerintem még nem is volt(14)
2014. febr. 28. 16:59
3/4 anonim válasza:
ha 14-15 évesek vagytok, elég valószínű, hogy kedvel.
próbálj meg kérdezgetni, nevettesd meg.
a lányok szeretnek irányítani, de az elég jó tud lenni egy fiúban, ha a kezébe tudja venni az irányítást ( nem parancsolgató módon)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!