Lányok, ti hogy viselkedtek ilyenkor?
Figyelt kérdés
Szóval van egy lány a suliban aki nagyon tetszik és szimpatikus is, 2 osztállyal jár alattam. Egyszer találkoztunk akkor is csak pár szót váltottunk, de akkor végig egymás szemébe néztünk ő is és én is elmosolyodtunk. Kb. 2 hónapja volt barátja, de mostanában nem látom őket együtt. Kritikán aluli az önbecsülésem a magasságom miatt, 163 cm vagyok. Ő egy pár centivel alacsonyabb. Nem tudok mit kezdeni a helyzettel, még soha nem volt barátnőm annak ellenére, hogy azt mondják helyes vagyok. Milyen jeleket vehetnék bátorításnak, hogyan kezdeményezzek?
F/18
2014. dec. 12. 20:14
1/4 anonim válasza:
Az, hogy végig a szemedbe nézett, az is egy jel. Ha látod, mindig mosolyogj rá, ha visszamosolyog, az is jót jelent. Tudod a nevét? Írj neki, beszélgess vele, először a cseten, ott azt is megkérdezheted, hogy a suliban beszélgetne-e veled. Ha igent mondd, menj oda hozzá bátran.
2/4 A kérdező kommentje:
Egyedül azért nem akarom ismeretlenül bejelölni, mert úgy hallottam a lányok sokkal jobban értékelik ha élőben mennek oda hozzájuk. Az itteni probléma csak az, hogy semmi tapasztalatom e téren és gyáva is vagyok:D
2014. dec. 12. 20:21
3/4 anonim válasza:
De hiszen, ha jól értettem, nem taljesen ismeretlen. Sokkal kevesebb ismeretséggel jelölgetik egymást az emberek. És ha félénk vagy, akkor egyszerűbb először ott megkérdezni tőle, hogy odamennél hozzá, meg, hogy beszélgetne-e veled.
4/4 anonim válasza:
Tényleg jobb ha ismeritek egymást mielőtt bejelölöd. Mindannyian jobban kedveljük ha odajön a srác hozzánk és megismerhetjük és utána ő jelöl be minket. De nem minden az internet körül forog, beszélgess vele és sokat mosolyogj rá és mond hogy milyen szép azt biztos értékelni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!