Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi a baj velem? Sok fiú...

Mi a baj velem? Sok fiú mondja, hogy aranyos vagyok és arra kellenék nekik, de kapcsolatra nem. Ez miért lehet?

Figyelt kérdés
Nem öltözködöm kihívóan, nem fekszem össze mindenkivel és nem vagyok buta sem. 25/L
2014. dec. 20. 16:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Tanuld meg, hogy a pasikat csak a dugás hajtja, amiért bármit megtesznek.
2014. dec. 20. 16:24
 12/16 RRR ***** válasza:
azért mindent nem:DDD
2014. dec. 20. 16:26
 13/16 A kérdező kommentje:

Na ragadós az egyeltalán nem vagyok, sőt, én sosem kezdeményeztem még senkinél. Nem tudom a fiúkat hülyíteni, de ez most mindegy is.

Amúgy meg nem egy alkalomról beszélnek általában, hanem többről, vagyis inkább szexkapcsolatot akarnának, ahogy észrevettem.

2014. dec. 20. 16:27
 14/16 anonim ***** válasza:

"Tanuld meg, hogy a pasikat csak a dugás hajtja, amiért bármit megtesznek."

Azért olyan sokat nem kell tenni érte, sok csajnak többször van szétrakva a lába mint összetéve.

2014. dec. 20. 16:28
 15/16 anonim ***** válasza:

Hidd el, vannak olyan fiúk is akik nem csak szexkapcsolatot keresnek. Van egy réteg akiknek tök mindegy hogy néz ki a lány, csak luk legyen rajta.

36f

2014. dec. 20. 16:30
 16/16 anonim válasza:

Minden rendben lesz, fel a fejjel!

Találsz majd valakit.

Gyerünk emberek biztassuk is egy kicsit :)

2014. dec. 20. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!