Mi a baj velem? Sok fiú mondja, hogy aranyos vagyok és arra kellenék nekik, de kapcsolatra nem. Ez miért lehet?
Figyelt kérdés
Nem öltözködöm kihívóan, nem fekszem össze mindenkivel és nem vagyok buta sem. 25/L2014. dec. 20. 16:14
1/16 anonim válasza:
Egy alkalomra bevállalnának, de nem vagy elég szép ahhoz, hogy bármi többet akarjanak.
2/16 anonim válasza:
Ennyi információ alapján annyit mondanék rosszakat fogsz ki.
3/16 A kérdező kommentje:
Ha nem tartanak elég szépnek, akkor miért kezdeményeznek egyeltalán?
2014. dec. 20. 16:17
4/16 anonim válasza:
Jaja rosszakat fogsz ki (Bunkók az emberek ez van)
5/16 A kérdező kommentje:
Az is lehet, hogy van valami taszító a viselkedésemben? De akkor nem mondanák, hogy aranyos vagyok, nem?
2014. dec. 20. 16:18
6/16 anonim válasza:
Mert a legtöbb pasi csak dugni akar. Semmi baj nincs veled, normálisnak tűnsz, habár nem sok info-t adtál meg magadról.
7/16 anonim válasza:
Valószínűleg mert csak arra vagy alkalmas, kapcsolatra nem.
8/16 anonim válasza:
Azért kezdeményeznek mert kanosak.
9/16 anonim válasza:
Egy dugáshoz nem kell szépnek lenni.
10/16 RRR válasza:
a stílusod esetleg
vagy nagyon "ragadós"vagy
így a jó ég tudja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!