Lányok, ti érzitek, észreveszitek, ha egy fiú szerelmes belétek, illetve tetszetek neki?
Figyelt kérdés
És ha igen,miből jöttök rá?Kíváncsi vagyok a válaszaitokra.2014. dec. 20. 10:04
1/9 anonim válasza:
Ha nem néz ki jól az illető, nem veszik észre a legegyértelműbb jelekből sem. Ha jól néz ki, akkor meg a legkisebb hülyeségekbe is belelátják, még ha a fiú valójában észre se veszi a lányt.
2/9 anonim válasza:
Igen,ahogy beszél velünk :D
Ennél messzebb nem is igen kell menni .. :)
3/9 A kérdező kommentje:
Szar az élet...ha nem nézel ki jól,észre se vesznek.Hm,én mindig észreveszem,ha egy csúnyácska lánynak tetszem.Ilyenek a nők,ebből is látszik.Csak a külsőre mennek.Ja,meg a pénzre :)
2014. dec. 20. 10:47
4/9 anonim válasza:
Nemigaaaaaaz neeeeeeem nem mindenki a kulsore es a penzre megy fogjatok mar fel! Az hogy egyszer osszeakadtal egy ilyennel, NEM jelenti azt, hogy minden lany egy k..rva!!!!
5/9 anonim válasza:
A helyzet a következő: ha egy lánynak tetszik valaki, akkor senkit nem vesz észre azon kívül, mert csak azt az egy srácot lesi. Ha nem tetszik neki épp senki, akkor esélyes lehet.
6/9 A kérdező kommentje:
4-es,az a baj,hogy már nem egy,nem kettő,nem három,sőt,legalább 6 ilyennel találkoztam,láttam.Pl. mellettem ült két kszott ronda dagadt nő a színházban.
Azt mondja az egyik:-Annyira jó lehet egy helyes,kedves pasi!
Mire a másik:-Igen,de ha ronda,akkor szóba sem jöhet.
No comment...(Tisztelet a kivételnek.)
Kicsit elkanyarodtam a témától.Válaszoljatok még.
2014. dec. 20. 13:35
7/9 anonim válasza:
Nem értem.Mindenki helyes, kedves, jó kinézetű lányra, ill. fiúra vágyik. Még akkor is, ha ő nem a legcsodásabb. De vannak olyan esetek is, hogy egy ronda, vagy mondjuk inkább nem túl szép nőbe/férfiba szeret bele valaki, mert ilyen is van!!! Van, hogy betegbe, hogy tolószékben ülőbe, mert ilyen is van!!! és nem egy másik tolószékes!!
8/9 anonim válasza:
Utolsó, ronda férfibe soha egy nő se szeret bele. Kivéve ha gazdag, de az meg nem igazi szerelem.
9/9 anonim válasza:
van benne valami amit a 7tes mondott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!