Most tényleg valami fontos "nézegetni valója" volt, vagy csak zavarba jött?
Sziasztok! Na szóval, vagy a suliba egy srác, aki "enyhén szólva" baromira tetszik. Mikor találkozok vele a folyosón majdnem elájulok, és olyan hangosan ver a szívem, hogy 40 km-es körzetben hallani lehet, de mivel csak ritkán talizunk, nem tudunk sokat beszélgetni, és így semmit sem halad előre a dolog :/ Nos, a lényegre térve, hireten megláttam, hogy velem szembe jön a folyosón, mire ő gyorsan elkapta a tekintetét, és nekem hátat fordítva, odaszólt a mögötte sétáló srácnak, hogy "Nem láttad a többieket?", majd (szerintem) feltűnően hátra felé tekintgetett, égészen addig, amíg fel nem mentem a lépcsőn, és "látótávolságon kívül nem kerültem"...
Ez mit jelent szerintetek? Tényleg csak a "többiek" után érdeklődött, vagy zavarban volt, és ez jutott először az eszébe?
Előre is köszi! Megy a zöld kezecske! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!