Fiúk! Nektek mi a legfontosabb egy nőben/lányban?
Fizikai és mentális szempotokat is kérnék, ha lehet, ne annyit, hogy "legyen jó a segge" :-D
Mennyire jön be nektek a jó kislány/vadóc/álmodozó
És mi az, ami meg tud benneteket fogni? Parfüm? Mosoly?
És az mi, amit legelőször néztek meg?
Arcot nézem elsőre.
Alapvető intelligencia elvárt. Tanultság az lényegtelen.
Fizikairól meg órákat lehetne írni, olyan nő nem is létezik szóval fölösleges.:)
INFJ, INFP, INTJ személyiségtípus.
Barátságos, toleráns, szeret fantáziálni, beéri velem, nem primitív a szexualitásban, van önuralma, tud jól főzni, értelmes, nem feminista...
Kinézetre egy-két dolog van csa ami az ideálom, de több nem. Sötét haj, sötét szem, arányos alkat, legyen mit fogni rajta, legyenek számottevő mellei, elvarázsoló tekintete. Ennyi.
Köszi az eddigi válaszokat :-)
Az utolsó leírásban szinte minden meg van, úgyhogy az jóóó (és ha kicsit feminista?)
Második: nem hiszem el, hogy csak ennyi :-D
Első: (ne kérdezd, miért haladtam fordítva) ha az arcom szép, és szerintem buta sem vagyok, akkor mi kell még, nem gond, hogy órákig tartb:-D
Nagyon szeretem a kifinomult nőket, akik toleránsak, kedvesek, élénk fantáziájúak, családcentrikusak. Olykor lehet vadóc persze, de inkább a szeretkezésben. Az életben legyen helyén az esze, értékrendje (hűséges, megértő, elfogadó, alkalmazkodó), saját véleménye legyen, vállalja a tetteiért a felelősséget. Legyen benne gyermeki szenvedély és tűz, ne elégedetlenkedjen mindig magával. Nagyon fontos a hang, selymes, de nem nyivákoló magas hang. És az illata is, a természetes illata. Parfüm sem árt, abból édeskésebb, vagy citrusosabb friss illat. Mosolygödröcske iszonyat fütykösállító. Kerek fenék sem árt, és pici, vagy kisebb formás cicik.
Ahw, ez jól sikerült. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!