Mit gondoltok a végképp nem anyagias lányokról?
Azokról, akiket csak annyira érdekelnek a materiális dolgok, hogy ápoltan tartsák magukat. Szóval ruhákat és kozmetikumokat vesz, de csak annyit, és olyat, amire szüksége van, nem érdeklik a márkanevek vagy a mennyiség.
Inkább a lelkiekben keresik a boldogságot, de értékelnek mindent, amit kapnak. Ha pl adsz neki egy almát, már boldog, mert gondoltál rá.
Mit gondoltok az ilyenekről?
Én is ilyen vagyok:). Nem szeretem ha költenek rám, de ha esetleg ez mégis megesik akkor nagyon hálás tudok lenni (nem sírom el magam csak nagyon örülök:)). Lehet ez azért van mert még fiatal vagyok és szüleimmel élek, ezért nekem nem nagyon kell még a pénz miatt aggódnom, bár ez inkább személyiségfüggő szerintem mint kor kérdése.
15/L
Jó, hogy ilyen vagy, de majd kinövöd. Előfordul, hogy van az embernek az épletében ilyen időszaka, de a külvilág behatásai úgyis megváltoztatják ezt a hozzáállást.
Te is majd ha látod a barátnőidet, márkás ruhákban meg a fiúik menő sportkocsiját, te is anyagiasabb leszel. Szomorú de így van sajnos, ebben a materiális világban élünk, természetes, hogy meg van bennünk a vágy ezekre a dolgokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!