Mit gondoltok a végképp nem anyagias lányokról?
Azokról, akiket csak annyira érdekelnek a materiális dolgok, hogy ápoltan tartsák magukat. Szóval ruhákat és kozmetikumokat vesz, de csak annyit, és olyat, amire szüksége van, nem érdeklik a márkanevek vagy a mennyiség.
Inkább a lelkiekben keresik a boldogságot, de értékelnek mindent, amit kapnak. Ha pl adsz neki egy almát, már boldog, mert gondoltál rá.
Mit gondoltok az ilyenekről?
Pont ez lenne a normális ! :)) Becsüld meg magad csajszi. Pl. egy turiból öltöző igényes lány is vonzó számomra.
---> pénz nem minden
agyamra menne, ha elsirja magát örömében, ha csak egy sms-t küldök neki, vagy megfogom a kezét... én szeretem elhalmozni a barátnőmet jó dolgokkal (persze csak lehetőségem szerint), örülök, ha hálás, de azért ne legyen ilyen, mindenért
én ismerek ilyet, és annyira nem ápolt, mint amennyire elvárnám a barátnőmtől
Egyetértek. Többnyire számítóak és igenis megnézik hogy a másiknak milye van és mennyit keres, ill. elvárják már a legelejétől fogva hogy a pasi meghívja őket.
Sajnos nagyon ritka az aki nem anyagias, és normálisabb értékrendje van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!