Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Milyen lépést kell/kellene...

Milyen lépést kell/kellene megtennem ahhoz, hogy végre történjen valami?

Figyelt kérdés
Kb 4 hónapja ismerem a lányt és hát elég jól megtaláltuk a közös hangot egymással ..Jól elbeszélgetünk néha egy-két lájtos flört is volt stb.. Mondhatni hogy eléggé jól szimpatizálunk egymással .. De az utóbbi időben valahogy furcsa lett köztünk a levegő ... Olyan mintha mindketten zavarban lennénk ha meglátjuk a másikat és inkább egymásra se nézünk .. Mintha figyelmen kívül hagynánk egymást .. Ha kettesben vagyunk sem olyan már mint régen .. Mintha több idő kellene hogy feloldódjunk .. Persze ez az én szemszögemből látszik így lehet hogy csak agyonig beképzelem ezt az egészet de az biztos hogy valami nem olyan mint volt .. És ez a folyamatos "egy helyben toporgás" azaz hogy nem történik semmi sem ez rohadtul zavar .. Valaminek történni-e kellene mert ez így tovább nem mehet .. Milyen lépéseket kellene meg tennem hogy ez a helyzet változzon .. Fogalmam sincs hogy ő hogyan érez irántam de én nagyon is kedvelem .. De mit kell ilyenkor tenni hogy AKÁRMI is történjen (legyen az jó vagy rossz mert ez így sz*r) .. Előre is köszi !
2014. dec. 19. 22:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Hívd el randira!
2014. dec. 19. 22:12
 2/3 Kisboltos ***** válasza:
Én ilyen szituban vagyok. Nekem az a tervem, hogy elhívom még egyszer egy találkára, és ha ott nem történik semmi, úgy értem megint csak beszélgetés és ennyi, akkor felteszek mindent az utolsó lapomra, és elmondom, ahogyan gondolok. Akkor legalább kiderül az, ami van, vagy ami nincs, de legalább jól fogok aludni.
2014. dec. 19. 22:33
 3/3 anonim ***** válasza:

egy csók sokat tudna jelenteni ,persze randin.

Elmesélem az én példám.... egy srác két hét ismertség után szerelmet vallott nekem,úgy h nem is ismert valójában,úgy igazából.. ment hónapokig a szövege addig addig,míg el nem hittem,tényleg érez valamit. Lépni nem tudtam semmit,mert úgy éreztem ,nincs mit lépnem.. Randira is hívott,együtt is keringőztünk,de soha egy csók....

Ha megcsókolt volna,kialakulhatott volna bennem ott és akkor egy kötődés talán. Így már csak utólag jöttem rá,h ugyan beleszerettem,de abban a helyzetben hiányzott az a plusz...

2014. dec. 19. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!