Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Mi kell ahhoz, hogy...

Lányok! Mi kell ahhoz, hogy ez történjen?

Figyelt kérdés

Minek kell történnie, hogy egyik napról a másikra teljesen érdektelenné válj egy olyan sráccal szemben akivel képes voltál órák hosszát chatelni?

Ebbe a helyzetbe képzeld magad: random srác, csakis online ismerettség, elkezdtek beszélgetni és jól működik a kémia közöttetek, van sok közös témátok, és hasonlóan széles látókörben látjátok a dolgokat, átbeszéltek néhány éjszakát, aztán egyik napról a másikra, nem reagáltok semmit, se szó se beszéd, semmire nem írtok vissza.

Na?? 18/f

2013. nov. 25. 21:59
 1/7 anonim ***** válasza:

""jól működik a kémia közöttetek"

Interneten keresztül? Ezt kérlek magyarázd el hogy, mert nem értem.

2013. nov. 25. 22:01
 2/7 anonim válasza:
Ezt úgy hívják meggondolta magát
2013. nov. 25. 22:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is voltam így. Elkezdtem unni a billentyűm hosszú ideig tartó pötyögtetését. Nem írtam vissza. Pár nap múlva pedig írtam, hogy bocsi, de elég elfoglalt voltam. Ha csak online, nem találkozok az illetővel, annyira nem vagyok feldobva, és elment tőle a kedvem, hogy az értékes szabadidőm a gép előtt töltöm.
2013. nov. 25. 22:03
 4/7 anonim ***** válasza:
nem ér rá? amúgy ismerős megspékelve azzal h. nem online kapcsolat hanem élő... ilyenek a nők, érthetelenek.. megunt, vagy rájött ki vagy esetleg tényleg nem ér rá, vagy pasija van aki ott van nála, ezért nem ír... és próbál titkolni 1000 lehetőség
2013. nov. 25. 22:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Amúgy meg azért, mert ahogy jobban megismered a másikat kiderülnek róla olyan dolgok, melyek nem tetszenek, nem úgy vannak, ahogyan az az agyadban kialakult a másikról. Aztán szép lassan lankad a kíváncsiság és kész. Ezért kell minél előbb találkozni személyesen, hogy ez ne fordulhasson elő...
2013. nov. 25. 22:06
 6/7 A kérdező kommentje:

+ infók: Nincs pasija 100%

Megbeszéltünk egy előre nem megadott időpontra egy találkát (ez inkább az ő részéről érkezett mintsem az enyémről)

2013. nov. 25. 22:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Beleunt, rájött, hogy semmi értelme egy online ismertségnek, ha nem találkoztok előbb-utóbb.

talált jobb pasit, érdekesebbet, mondtál valamit, amivel megsértetted és meggondolta magát.

Ezer oka lehet.

2013. nov. 25. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!