Mi a véleményetek 6 év korkülönbségről?
Figyelt kérdés
A fiú 22, a lány 28 éves.
Köszönöm a válaszokat! :)
2014. dec. 19. 11:37
2/18 anonim válasza:
Az hogy nem hozzád való az a fiú. De viszont a te dolgod neked kell hogy jó legyen.
3/18 anonim válasza:
Az, hogy a 6 ev korkulonbseg jobb mint a 7 de rosszabb mint az 5.
4/18 anonim válasza:
Ha jól kijöttök, megértitek egymást, hasonlóak a vágyaitok (pl egy 28 éves nő már lehet szeretne babát), akkor semmi gond :)
5/18 anonim válasza:
Vannak, akiiknek beválik. Ismerek hasonló párt, már össze is házasodtak, gyerekük is van. Jól megvannak.
6/18 anonim válasza:
Én 21 évesen voltam együtt egy 26 éves lánnyal. Tök jól megvoltunk, és nem emiatt lett vége.
7/18 anonim válasza:
(22-7)X2=30 a szabály szerint oké
8/18 anonim válasza:
Fordított helyzetben ideális lenne, tehát ha a férfi idősebb 6 évvel a nőnél. Így viszont szerintem necces a dolog.
9/18 anonim válasza:
Testvérem és a férje közt ennyi van. Boldogok, született gyerekük, szeretik egymást. Csak a két félen múlik, hogy működhet-e. Ha jól megértik egymást, hasonlóak a terveik, nem látom be, miért ne lehetnének együtt.
10/18 anonim válasza:
Azt hogy az egyik nagyszülő párosomnál a papám 15 évvel volt idősebb, a másik nagyszülő párosomnál meg 11 évvel.
És mindkét házasság addig tartott, amíg valamelyik fél meg nem halt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!