Ti mit gondoltok a nagy korkülönbségről?
Figyelt kérdés
Én 17 éves vagyok( 2 hónap múlva 18),a férfi akivel megismerkedtem 33.2014. okt. 27. 15:53
3/8 anonim válasza:
Azt, hogy az életkor semmit sem tükröz. Az intelligenciát kell nézni.
4/8 anonim válasza:
Egy 33 éves nem szeret bele egy még tinédzser lányba, ilyen nincs. Ez a véleményem
5/8 anonim válasza:
Vigyazz,ritka ha egy ennyi idos ferfi beleszeret egy ilyen fiatalanyba,csak nehogy kihasznaljon
6/8 anonim válasza:
Semmit, egy 33 éves férfi még nem öregember, simán kezdhet fiatal lánnyal.
Le merném fogadni, hogy a sok okoskodó felmenői között sem egyszer fordult elő ilyen eset...
7/8 anonim válasza:
én azért ha a lány barátnője lennék, óvatosságra inteném. egy felnőtt férfinak egészen más igényei vannak (hosszú távra), mint amit egy gyakorlatilag még kislány meg tud adni neki. nyilván vannak sikertörténetek és kivételek, akár az is lehet, hogy ez is ilyen, de járj nyitott szemmel. ha egy 33 éves férfi nem találja meg a maga korosztályában neki való partnert, akkor ott vele is gond van, ha meg találna, csak inkább veled van, az is gyanús, hogy a friss, fiatal husira pályázik, és nem a holtomiglan-holtodiglanra.
8/8 anonim válasza:
Gondold végig, hogy mennyire megbízható a férfi, nem akar-e átvágni, kihasználni. Te ismered őt, és ezt te tudod eldönteni, hogy érdemes-e nekivágni ennek a kapcsolatnak.
Szerintem ha két ember összeillik, akkor nem számít, hogy hány évesek a felek, a kor az csak egy adat. Én lehet, hogy várnék még egy pár évet ezzel, legalább amíg a középsulit befejezed, de ezt mi nem tudjuk eldönteni, nem ismerünk titeket.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!