Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a relatíve nagy korkülönbségről?
17/L vagyok, párom 31/F, édesanyám először nagyon ellenezte a kapcsolatot, de mintha kezdene megbékélni és belenyugodni a választásomba.
nemrég vagyunk együtt, 2 hónapja, de úgy érzem, hogy mellette vagyok igazán felszabadult és boldog, teljesen önmagam.
szerintetek ekkora korkülönbséggel mekkora az esélyünk arra, hogy akár egy életre szóló párkapcsolat alakuljon ki ebből? számotokra mennyire fontos a kor a szerelemben?
Ebből bármi lehet. Bár az az általános, hogy mivel te még tini vagy, nem fejeződött be nálad a fejlődés még fejben legalábbis, így sokszor van az, hogy mire felnősz... 19-22 éves korodra már teljesen más dolgok érdekelhetnek, más lesz az értékrended, más szemmel nézed a világot.
Ne azon agyalj, hogy vele öregszel-e meg, mert ezt senki nem tudhatja. Élvezd ki a társaságát a jelenlétét. Majd eldől ő lesz-e az igazi.
Amennyiben megegyezik a jövőképetek - pl. mindketten 5 év múlva szeretnétek babát (ha szeretnétek egyáltalán), ill. ha egyikőtöket sem zavarja a korkülönbség és nincsenek ebből adódó viták, nem apáskodik feletted és te sem érzed magad gyereknek mellette, akkor még akár életre szóló kapcsolat is lehet belőle.
A párom és köztem 20 év van és nincs gond :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!