Zavaró ha ismerkedésnél egy lány szeret piszkálódni?
Azt vettem észre, hogy amikor beszélgettem egy sráccal és kicsit felszabadultam, majd elkezdtünk viccelődni, már nem vettek komolyan. Tehát pld viccesen beszólogattunk egymásnak akár kétértelmű dolgokat is, viccelődtünk, piszkáltuk egymást meg ilyenek... Ez tényleg így van? Kicsit kezd zavarni, hogy úgy érzem senki nem vesz komolyan és szeretném megtudni, hogy bennem van-e a hiba.
20/L
Én is ilyen vagyok.. és ezért a fiúk inkább barátnak tartanak, akivel lehet jókat hülyülni, beszólogatni, két értelmű megjegyzéseket tenni..
de mostmár 2 hónapja megtaláltam azt, akinek ez tetszik, és emelett komolyan is vesz
Hiba nem benned van, csak meg kell találnod a foltod.
20L
1-es:
Nem viccelődök folyton... sőt általában ők kezdeményezik. Egyszer volt, hogy én kezdtem poénkodni amikor úgyéreztem kezd meghalni a beszélgetés.
2-es:
Köszi a választ. :) Ezek szerint van még remény. Nekem is fontos lenne valaki olyat találni akivel lehet poénkodni de komolyan is vesz.
Nem hiszem, hogy ez zavaro. A feszultseg feloldasaban ez segithet. :) Szerintem az egy fontos elony, ha teljesen termeszetesen tudsz viselkedni a paroddal kettesben, es barmilyen mas szituacioban is, ismerosok vagy ismeretlenek elott.
Egy hosszu tavu kapcsolatban szerintem ez nagyon fontos, hiszen a parcskapcsolat ebben az esetben komoly kihatassal lesz az eletetekre, vagyis a legjobb, ha minel termeszetesebbek es felszabadultabbak tudtok lenni.
Ennek szerintem egy termeszetes resze a barati csipkelodes is, amit persze nem szeret mindenki. De szerintem nincs baj vele :) Ismerkedesi fazisban sem.
21/F
Vicc szintjén szerintem semmi gond nincs ezzel. :)
Arra figyelj, oda nehogy komolyan vegyen valaki ilyen piszkálódást mert ha olyan személyiség a másik fél, könnyen megsértődhet.
Oké akkor már végképp nem tudom miért nem vesznek komolyan...
#4-es
Igen nálam is ez volt, olyankor sikerült kicsit feloldanunk a feszültséget.
#5-ös
Nem hiszem, hogy megsértődtek volna, mindig pozitívan reagáltak. Bár ha ők elkezdenek velem viccelődni szerintem természetes ha én is, azért nem vagyok egy olyan aki nem venné a lapot.
Az akivel éppen ismerkednék. :)
Eleinte minden ok, utána kicsit felszabadulunk, jönnek a poénkodások és végül kiderül, hogy ő csak kalandot akar, vagy szexet, rosszabb esetben pedig eltűnik és többet nem keres.
Háát,evvel nem vagy egyedül.. :D Nem hinném,hogy benned van a hiba,én is ilyen vagyok..
Bár szerintem az a lényeg,hogy ha olyan téma jön fel akkor igen is eltudjatok komolyan is beszélgetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!