Miért van az, hogy csak a roma pasik ismerkednének velem?
Úristen.
Tehát ha azt mondom hogy nem tetszenek és nem állna fel rájuk semmilyen körülmények között a farkam, akkor rasszista vagyok?
Szóval ha a 80 éves nőkre sem áll fel, akkor őket is diszkriminálom? Vagy a 10 éves kislányok nem tetszenek, akkor diszkriminatív vagyok? És ha az undorítóan dagadt nők? Akkor feljelenthetnek megkülönböztetésért? Szemüvegesek? Fekete hajúak? Nagyon alacsonyak?
Nem lehetnek preferenciái az egyénnek és nem dönthet arról, hogy mi tetszik neki és mi nem?
Nekem a rasszizmust azt jelenti, hogy valaki az élet valamilyen területén kevesebbre tart más rasszúakat általában csak és kizárólag a rasszuk miatt.
Nem értem csak mert fizikailag nem találom őket vonzónak egyáltalán, miért vagyok rasszista. A farkam is rasszista akkor, mert azt hiszem nem tudnám sehogy sem felverni egy néger nőre sem, ha pisztolyt tartanának a fejemhez sem.
16:
Pontosan. Már az is rasszizmus gondolom, ha azt mondom hogy a sárgák általában okosabbak a fehéreknél, vagy hogy a négerek általában jobb sportolók vagy nagyobb a faszuk a fehérekhez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!