Fiúk, szerintetek nem undorító, ha egy lány kezében ott lóg a cigi?
a cigi mindenki kezében undorító
25f
most komolyan elutasítanátok egy lányt csak azért mert dohányzik? elég hihetetlen...eddig egy fiút/férfit sem zavarta hogy cigizek. vagy ha valamennyire zavarta is hajlandó volt elnézni ezt a gyengeségemet.
ez azért elég jól mutatja mennyire érdemes kiindulási pontnak venni az itteni felhasználók válaszait
35-ös vagyok.
Azt nem mondtam hogy nem lehet elnézni. A kérdés az volt hogy mennyire undorító. Szerintem nem egy vonzó tulajdonság, de annak a fiúnak/férfinak aki cigizik teljesen mindegy. Szerintem elég kevesen gondolják a cigizést vonzónak.
Az én időmben mindenki szívta. Füstölt boldog boldogtalan, öreg, fiatal, nő és férfi. Én magam 2-3 dobozzal is elfüstöltem naponta. Miután leszoktam, jöttem rá, hogy milyen eszméletlen büdös lehettem évtizedeken át.
Mellesleg a csajok bagózásával az a legnagyobb baj, hogy ők genetikailag sokkal nehezebben szoknak le róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!