Fiúk, szerintetek nem undorító, ha egy lány kezében ott lóg a cigi?
Figyelt kérdés
van mondjuk egy csinos, igényes lány, jól felöltözve, szépen megcsinálva a haja, sminkje.. és a kezében ott lóg a cigi? nem kiábrándító? (arról már ne is beszéljünk, amikor ugyanezt igénytelen, tróger lányok teszik..)2014. dec. 18. 22:52
12/46 anonim válasza:
Mit lehet abban tolerálni, hogy az arcodba fújják a füstöt? Mint pl. ma is a vonaton... Mérgezze magát mindenki otthon, az utcán meg ne gyújtson rá. Az egy dolog, hogy gusztustalan, de a passzív dohányzás igen mérgező is.
14/46 A kérdező kommentje:
#10 látom nagyon magadra vetted:D de amint látod a többség hozzám hasonlóan 'intoleráns'.. nem mondom, hogy dögöljön meg, aki cigizik, de egy igényes stílust eléggé agyon tud ütni a büdös, csordaszellemet jelképező cigi.
2014. dec. 18. 23:00
17/46 anonim válasza:
Intoleráns vagyok én is? Most mit toleráljak azon hogy szívod a füstöt, büdös leszel, de nem csak te hanem mások is körülötted!? Egészségedre, szívd nyugodtan, de attól még 99% eséllyel nem jövök össze olyan lánnyal aki cigizik, ez nem tolerancia kérdése hanem a gusztusé.
18/46 anonim válasza:
És a bagósok is rohadt toleránsak tudnak ám lenni, mikor a zebránál áll a tömeg, egy bagós meg beáll a tömeg elé és rágyújt... Ez már a bunkóság tetőfoka, de azért én legyen toleráns, mert ő bűzölög.
20/46 anonim válasza:
Lógjon inkább a bőrszivar. Ha meg jól néz ki, akkor tőlem priluki is lóghat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!