Fiúk, szerintetek nem undorító, ha egy lány kezében ott lóg a cigi?
Kedves Kérdező!
Nem szoktam magamra venni semmit amit neten egy ismeretlen idegen mond. Az olyan ember pedig aki a társadalom egy csoportjára (dohányos nők) megjegyzést tesz, minősít, vagy szegregál (undorító) az intoleráns, ennyi. És csak amiatt elítélni valakit mert dohányzik had ne mondjam milyen értelmi szintet tükröz...
*hadD (hadd ne mondjam, ez milyen értelmi szintet tükröz)
de amúgy nem a dohányosokat ítélem el, mint embereket, csak azt mondom, hogy maga a szokás undorító. ha rágod a körmöd, az is undorító, de attól még nem leszel szar ember. érted? de majd mindjárt sírok egy sort, hogy milyen INTOLERÁNS vagyok.
Igazi liberálfasiszta hozzászólás.
"Pá-pá, Pipogyusz!"
"
Kedves Kérdező!
Nem szoktam magamra venni semmit amit neten egy ismeretlen idegen mond. Az olyan ember pedig aki a társadalom egy csoportjára (dohányos nők) megjegyzést tesz, minősít, vagy szegregál (undorító) az intoleráns, ennyi. És csak amiatt elítélni valakit mert dohányzik had ne mondjam milyen értelmi szintet tükröz..."
Nem volt ma feszület altájba helyezés vagy mi?
És ha én kijelentem hogy aki nem dohányzik undorító igazam lesz? Mert erről van szó :) Te (mint egy ember a 7 milliárdból) kijelentesz valamit és az igaz lesz. Persze ez nem lesz igaz csak a te nézőpontod szerint, meg aki még veled egyetért. Mondjuk egyetért veled 5 milliárd ember, az én állításommal meg 2 milliárd, ettől még teljesen igazad lenne? Nem hiszem :)
De ez nem is gond mert nem vagyok egyformák, a gond ott kezdődik hogy a másik "2 milliárdot" minősíted (undorító) csak azért mert nem ért veled egyet.
#28as vagyok
ja akkor zavaro ha omlik belole a cigaretta szag,es olyan szaga van ha elmegy mellettem.. de jelenesetbe nalunk meg sem kozeliti ezt :) kb csak ha elsziv par percig erzem..
Tudjátok mi a gond? És ezt minden rosszindulat nélkül írom. Van egy ismerősöm, 30x éves nő. Tizenéves korától cigizett, majd' 15 éven keresztül. Majd eldöntötte, leszokik. Így is lett. Ezután eszmélt rá, mikor már nem dohányzott, hogy milyen büdösek is a dohányosok és ekkor esett le neki, hogy bizony ő is ilyen büdös volt. Azóta undorító dolognak tartja a dohányzást.
Szóval ameddig "benne van" az ember egy rossz szokásban, legyen az bagó, alkoholizmus, vagy bármi, addig igazából fel sem tűnik neki, hogy ez egy rossz/negatív dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!