Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan ne legyek annyira...

Hogyan ne legyek annyira szégyenlős?

Figyelt kérdés
Szeretném megszólítani azt a fiút a kondiba aki tetszik de szégyenlős vagyok,hogyan tegyem ?
2014. dec. 18. 21:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez eccerű. Amikor már ott vagy a kondi előtt, és annyira izgulsz, hogy nagyon, és jon a srác, akkor vagy elönti a szar az agyadat, és meg nem mukkansz a büdös életben, vagy ha mexólalsz, akkor csak a szíved beszél, a tiszta szerelem. -feltéve, hogy nem csak ágyba akarod.
2014. dec. 18. 21:07
 2/3 Csabawars válasza:
Én is ugyan olyan vagyok mint te, csak fiúba. Ha tetszik neked a srác és meglátod és érzed,hogy meg se bírnál szólalni annyira zavarba vagy. Próbáld kontrolálni a lélegzeted mély nagy levegőt venni esetleg othon a tükör előtt elképzelni hogy megszólítod.Ez mind fejbe dől el ezt ne felejtsd el. Ha kedveled ha meg akarod ismerni vegyél erőt magadon és próbálj vele beszélni. Próbáld úgy nézn a dolgot hogy semmit nem veszíthetsz vele ha megszólítod csak is nyerhetsz vele ^^ Szerintem ha még nincs semmi kiépülve köztetek próbáld nem letámadni azzal hogy szereted . Csak próbálj beszédbe elegyedni vele közelebb kerülni, megkedveltetni magadat vele.Mindig az 1. lépés a legnehezebb utána könnyebb lesz. Ha nem szólítod meg csak buksz rajta mert mondjuk talál valaki mást (velem megtörtént pont az 1. szerelmemet vesztettem el így mert túl gyáva voltam ahhoz hogy megszólítsam, a félelmeim meg béklyóztak és egyedül maradtam). De ha megkérdezed 3 Biztos dolog lehet 1. Hogy lassan de biztosan összejöttök. 2. hogy van valakije és tovább bírsz lépni 3. Hogy ha nem mást egy jó barátot nyerhetsz rajta. Ne hagd hogy a szégyenlősséged irányítson és el nyomjon. Szedd össze magad és tedd meg az első lépést. És ha késöbb esetleg összejöttök de szétváltok ne légy elszomorodva és nézd úgy mint egy csodálatos kalandot ami alatt boldog voltál. Mert Igazán az ember csak akkor él mikor szerelmes :) Remélem segítettem neked ez volt az 1. alkalom hogy írtam és szívből kívánom hogy sikerrel mennyen az életed és összejöjj vele ^^ Ja és negondolj a rszra ha kell kényszeerísd magad hogya jót lásd még ha nem is érzed hogy lehet mert úgy egy idő múlva alkalmaszkodni fog a szíved és elfogod hinni hogy nem lehet semmi rosz. Csak pozitívan nekem ez bejött;)
2014. dec. 19. 00:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :D
2014. dec. 19. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!