Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek szégyenlős, visszafogott lány? Szerintem nagyon aranyosak az ilyen lányok.14/L
Figyelt kérdés
2014. dec. 9. 19:23
1/9 anonim válasza:
a nagymenő lányok kis aranyos, szégyenlősek akarnak lenni
a szégyenlős, aranyos lányok, meg nagymenők
WTF
2/9 f35cd7d7 válasza:
Hát legyél szégyenlős és visszafogott. ööööö igen ez a recept.
3/9 anonim válasza:
Vagy olyan vagy, vagy nem. Ezt nem lehet tanulni....
4/9 anonim válasza:
Ne legyél más mint amilyen vagy...
5/9 anonim válasza:
Legyél olyan amilyen vagy.
Annál rosszabb nincsen, mint mikor valaki első ránézésr átlagos, visszafogott aztán kiderül hogy perverz.
6/9 anonim válasza:
Szerintem semmi köze a csendességnek, visszafogottságnak a perverzséghez! Egyik nwm zarja ki egymást.
De a lényeg kérdező, hogy nw játszd mwg magas, legyél olyan mindig, amilyen valóban vagy!
7/9 anonim válasza:
Pont ez a baj, hogy nem zárja ki.
Sőt általában előidézi.
De én meg annyira nem vagyok perverz de ahogy észrevszem manapság akkor hátrány ez mintha legalábbis leprás lennék
8/9 anonim válasza:
Színművészetire mész, s megtanulod
9/9 anonim válasza:
Én szégyenlős lány vagyok és nagyon zavar. Szerintem Te ne legyél ilyen. Te legyél olyan amilyen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!