Örült neki? Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akibe régóta szerelmes vagyok, és ő ezt tudja. Egy suliba járunk. Tegnap írtam egy lapra egy szerelmes levelet, de csak hülyeségből, és itt volt a legjobb barátnőm is. Fogadásból megbeszéltük, hogy oda adja a fiúnak ma. Ő azt mondta, oda meri adni, én meg azt hogy nem meri. Ma felvitte a suliba és a fiú osztálytársának adta, hogy adja oda a fiúnak. Ő meg oda adta. Én ezt végignéztem. És mivel a fiúnak, akibe szerelmes vagyok, sok haverja van. Persze most is velük beszélgetett, mikor megkapta a levelet, de nem ő olvasta el, hanem a legjobb haverja. Mikor hangosan felolvasta nekik, elkezdtek vigyorogni, a fiú is aki bejön nekem. Láttam rajta, hogy elpirult. Közbe a haverjai úú-gattak, és a fiú mégjobban elpirult és vigyorgott. Na most örült ennek? Vajon mit gondolt..vagy fog valamit csinálni? Általában engem néz, szemezünk..stb.2014. dec. 18. 18:01
1/3 anonim válasza:
Szerintem biztos örült neki :)
Ha elég érett és be is jössz neki, szerintem kezdeményezni fog nálad!
Viszont ha túl fiatalok vagytok vagy nem jön be neked, akkor szerintem csak megmarad neki azu élmény, hogy kapott egy levelet és ennyi, semmi több.
De az tuti, hogy jól esett neki, mindenkinek jól esne egy ilyen :D
2/3 A kérdező kommentje:
:3:D
2014. dec. 18. 18:05
3/3 A kérdező kommentje:
Amúgy 14 éves
2014. dec. 18. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!