Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Volna egy osztálytársam,...

Volna egy osztálytársam, akivel össze szeretnék jönni. Hogy tegyem? Többi lent!

Figyelt kérdés
Először is: 12 éves vagyok. Szóval, az én storym kicsit hosszabb,muszály korábbról kezdenem :/ Másfél éve kiköltöztem külföldre,és most hogy hazajöttem (NEM VÉGLEG) bejárok minden nap iskolába, ahol teljesen új vagyok, most jöttem 1-1,5 hete. Na most, van egy lány, aki (Naaaagyon jól néz ki :D) és bonyolult, hogy hogy tudtam meg, de azt mondta az egyik oszt társamnak, hogy nem szereti az újakat, így ki fog engem nyírni... Viszont mégsem tette az első pár napban, erre oszt. társam rákérdezett, hogy miért nem, erre elpirult, és azt mondta, hogy eddig nem ismert, nem tudta milyen vagyok... Szóóval ebből, meg még jó pár dologból rájöttem, hogy bejövök neki. Namármost... Az oszályban 25 fiú, és 10 lány van, így az osztályból nem egyedül nekem jön be a lány (Akinek oooolyan szép a szeme :D).És akkor, én nem igazán tudom, hogy most mit tegyek... Mármint hogy tegyem meg az első lépést, mit mondjak neki stb... Nagyon megköszönném, ha ellátnátok (Hasznos) válaszokal. Előre is köszi. :)

2014. dec. 18. 17:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Hívd el sétálni :)
2014. dec. 18. 17:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Osztálytárssal sehogy!
2014. dec. 18. 17:58
 3/4 A kérdező kommentje:
1.es, az rendben, de mit mondjak neki kozben? :D 2.es.. miert ne?!
2014. dec. 19. 07:00
 4/4 anonim válasza:
Dumáljatok közös témákról. Ha viszont sokmindenkinek tetszik, akkor elég gyorsan csinálj vmit mert ha más előbb elhívja az szpás. :D sok sikert
2014. dec. 19. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!