Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány osztálytársam akivel nagyon jó barátok vagyunk. De én szerelmes vagyok belé. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Órákon sokat beszélünk,hülyülünk és gyakran ha valaki mond pl. egy olyat, hogy: Mennyetek szobára.Akkor ő erre ilyeneket mond hogy: Úh most is eggütt voltunk.De ígyis félek ha elmondom neki hogy szeretem de ő nem úgy érez irántam akkor a barátságunknak is vége. Hogyan mondjam el, mit tegyek?
15/F
2013. dec. 22. 22:25
1/5 anonim válasza:
........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
2/5 anonim válasza:
de jó hogy ilyen problémáid vannak
3/5 anonim válasza:
Szia!! Hát így kicsit.. nem tudom, talán írhatnál egy-két konkrét történést. És abból meglátom mit tehetek. :) 15/L
4/5 A kérdező kommentje:
Tudom mit gondolsz, elég furcsa. :)
Konkrét történést most hirtelen nem tudok mondani.Amit leirtam az is megtörtént (nem is egyszer).Még annyit tudok mondani, hogy más emberrel nem viselkedik így.+Ha ez számit valamit: dicsérgeti az izmaimat. :3 :D
2013. dec. 23. 09:48
5/5 Mucuka15 válasza:
Mond el neki!! Én is így voltam azzal a fiúval aki tetszik és elmondtam neki és kiderült hogy ő is így érez!! Tehát szerintem mond el neki!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!