Melyik alak szebb? KÉP
Tegyük fel, hogy minden természetes rajta.
Vagy ez:
Miért?
Egyik sem, de akkor legyen az első ha már választani kell.
Melleik alig vannak, seggük se sok, combjaik se elég szélesek...
Manapság Magyarországon erőszakkal akarják ráerőltetni az emberekre azt, hogy vékony testalkat a menő. A nők nagy része ebbe beretgszik bele. Álandó fogyúkúra, mindíg mindenkinek van valami csodaszere. A ruházati boltokban ki vannak adva a dogmák, miszerint L-es vagy 46-os méret fölött már TILOS ruhát árusítani, hogy így is erőszakkal vegyék rá a teltebb nőket a fogyásra. Éreztetik velük, hogy "Olyan dagadt vagy, hogy ruhát sem adnak rád" ..... persze! A pasik nagy része is ennek a képnek akar megfelelni, mert azt hiszik és kifelé azt mutatják, hogy a vékony lányok a menők, azok mutatnak jól a pasi oldalán. TÚRÓT! Csendben meghúzódva a sarokban halkan suttogva szűk társaságban mindenki elismeri, hogy a "van rajta mit fogni" típus a legjobb. Legyen cickó, formás csípő és fenék. Mértékkel, de legyen!
Én sosem tagadtam meg önmagam. Nyiltan vállaltam, hogy a telt csajokat imádtam. C-s kosár alatt szóba sem álltam nőkkel (szex terén). :) Mellpárti vagyok!
Egy dologért hálás lehetek. Amiatt mert a vékony csajokat preferálják mindenhol, a teltebbek valahol kompenzálni akartak: az ágyban. Egy telt csajjal isteni a szex!!!!!!!! Mert oda is teszi magát. Csókol, simul, szenvedélyes. Nem csak fexik oszt .... lökjed Pista!
#12 "Csendben meghúzódva a sarokban halkan suttogva szűk társaságban mindenki elismeri, hogy a "van rajta mit fogni" típus a legjobb."
De jó neked, hogy így ismered mindenki ízlését.. Csak hogy tudd, hülyeség, amit írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!