Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Melyik alak szebb? KÉP

Melyik alak szebb? KÉP

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Tegyük fel, hogy minden természetes rajta.

Vagy ez:

[link]

[link]

Miért?

2014. dec. 18. 14:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Egyik sem, de akkor legyen az első ha már választani kell.

Melleik alig vannak, seggük se sok, combjaik se elég szélesek...

2014. dec. 18. 14:30
 12/18 anonim ***** válasza:
61%

Manapság Magyarországon erőszakkal akarják ráerőltetni az emberekre azt, hogy vékony testalkat a menő. A nők nagy része ebbe beretgszik bele. Álandó fogyúkúra, mindíg mindenkinek van valami csodaszere. A ruházati boltokban ki vannak adva a dogmák, miszerint L-es vagy 46-os méret fölött már TILOS ruhát árusítani, hogy így is erőszakkal vegyék rá a teltebb nőket a fogyásra. Éreztetik velük, hogy "Olyan dagadt vagy, hogy ruhát sem adnak rád" ..... persze! A pasik nagy része is ennek a képnek akar megfelelni, mert azt hiszik és kifelé azt mutatják, hogy a vékony lányok a menők, azok mutatnak jól a pasi oldalán. TÚRÓT! Csendben meghúzódva a sarokban halkan suttogva szűk társaságban mindenki elismeri, hogy a "van rajta mit fogni" típus a legjobb. Legyen cickó, formás csípő és fenék. Mértékkel, de legyen!

Én sosem tagadtam meg önmagam. Nyiltan vállaltam, hogy a telt csajokat imádtam. C-s kosár alatt szóba sem álltam nőkkel (szex terén). :) Mellpárti vagyok!

Egy dologért hálás lehetek. Amiatt mert a vékony csajokat preferálják mindenhol, a teltebbek valahol kompenzálni akartak: az ágyban. Egy telt csajjal isteni a szex!!!!!!!! Mert oda is teszi magát. Csókol, simul, szenvedélyes. Nem csak fexik oszt .... lökjed Pista!

2014. dec. 18. 14:31
 13/18 anonim ***** válasza:
Nekem az első tetszik jobban, mert sokkal nőiesebb. De mivel én is nagyon vékony vagyok, így a másodikat választanám, mert őt tudnám emelgetni, rakosgatni.
2014. dec. 18. 14:38
 14/18 anonim ***** válasza:
Az első kettő a szebb szerintem.
2014. dec. 18. 14:45
 15/18 anonim ***** válasza:
73%

#12 "Csendben meghúzódva a sarokban halkan suttogva szűk társaságban mindenki elismeri, hogy a "van rajta mit fogni" típus a legjobb."

De jó neked, hogy így ismered mindenki ízlését.. Csak hogy tudd, hülyeség, amit írtál.

2014. dec. 18. 14:52
 16/18 anonim ***** válasza:
mindkettő tetszik, de az első jobb.
2014. dec. 18. 15:32
 17/18 anonim ***** válasza:
Ezek közül az első, de én a vékony derék, széles csípő kombóra vagyok rákattanva. Egy nagyon vékony lány is bejön, ha kb 30 centi különbség van a dereke és a csípője között, de ha már egyben lenne akkor nem tetszene.
2014. dec. 18. 16:40
 18/18 anonim ***** válasza:
A vékony lányok jönnek be, ezért a második(3-4.kép)
2014. dec. 21. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!