Melyik alak szebb? KÉP
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy minden természetes rajta.
Vagy ez:
Miért?
2014. dec. 18. 14:18
1/18 anonim válasza:
Számomra az első, mert sokkal izgatóbb számomra.
2/18 anonim válasza:
első és második. szép széles a csípője a másodiknak. gyerek könnyebben kiférne xd szép szexisek.
4/18 anonim válasza:
Az utolsó kép akkora photoshop, mint ide nagykáta!
Az utolsó előttinek meg látom a csípőcsontját és a bordáit. GEBE!!!
Első kettő OK.
5/18 anonim válasza:
1. mert nem csontos, van mit fogni, simogatni, puszilgatni...
6/18 anonim válasza:
Én a vékonyabb nőket szeretem, szóval számomra a második.
A miértre nem tudok válaszolni, egyszerűen csak számomra egy szexibb, vonzóbb, kívánatosabb.
23F
7/18 anonim válasza:
Az első kettő szerintem szebb! Sokkal természetesebb hogy van rajta ennyi "husi". Nem véletlenül voltak az ilyesmi söt még egy kicsit ducibb lányok régen (középkorban) felkapottabbak, hisz ez az egészség jele volt. Azok a fékonyabb lányok nem annyira szépek szerintem.
8/18 anonim válasza:
A másodikban a 2-es az tetszik ! ;)
10/18 anonim válasza:
A kettő közt inkább!Az első nem rossz,de lehetne sportosabb,feszesebb teste,a másik kettő meg nagyon sovány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!