Nálatok mennyire lenne ez kizáró ok, ismerkedésnél?
Figyelt kérdés
Rendszeresen nyugtatókat, illetve antipszichotikumot szed, illetve jár folyamatosan pszichológushoz is.2014. dec. 18. 09:17
11/22 anonim válasza:
A méreg, agyromboló bogyókat abbakéne hagynia.
Meggyőzném hagyja abba.
Ha tényleg nem lehet róla lebeszélni, akkor hülye így nem kéne már.
Ha rendszeresen iszik az is offos... személy szerint nekem egészséges emberke kéne.
12/22 anonim válasza:
Nem vagyok oda értük,de én sem vagyok teljesen normális.N
13/22 anonim válasza:
Ha jár kezeltetni magát akkor annyira nem lehet gond, Az más kérdés,hogy az antidepresszánsoktól pár év múlva eltorzul kicsit.
A Te dolgod,hogy mellette leszel és elvontakoztatsz vagy tovább lépsz ...
14/22 A kérdező kommentje:
#8! Olyan embert képzelj el, aki tudatában van annak, hogy nem mennek jól a dolgai, de változtatni nem tud rajta. Nem az orvos tehet róla, durva, de tényleg szenved a viselt dolgaitól, de nem tud nemet mondani rá.
2014. dec. 18. 09:30
15/22 A kérdező kommentje:
#13! Igen, teljesen torz a világ képe. Persze szerinte én vagyok a h.lye, ami meg nagyon rosszul esik.
2014. dec. 18. 09:33
17/22 anonim válasza:
Addig a részig nem lett volna gond,ahol bejelenti hogy még iszik is rá!
Megpróbálnék neki segíteni rendbe tenni az életét (ha van rá módom),de ahhoz neki is akarnia kell. 20/L
18/22 anonim válasza:
én alapjába véve pozitív ember vagyok és egy súlyos lelki beteg ember vagy egy nagyon negatív ember csak tönkretenne...gyógyszert szed és iszik rá...bocs de nálam esélytelen lenne...
19/22 anonim válasza:
olyan NINCSEN, hogy rosszul mennek a dolgai és NEM TUD változtatni rajta. ilyen nem létezik. inkább nem AKAR változtatni rajta, mert jobb a sarokba ülve azt ordítani, hogy ő gyenge, és várni a csodát, hogy majd a gyógyszerek megmentik úgy, hogy ő a kisujját sem mozdítja. márpedig ez nem fog bekövetkezni. ha úgy szedne gyógyszert, meg járna orvoshoz, hogy amikor kilép tőle, akkor is keményen tesz a dolgai javulásáért, de olykor vannak visszacsúszásai, az nem zavarna. de az ilyen sarokban ülős, hangosan világfájdalmat ordítós, önmagukat romboló, szánalmas, gyenge emberektől a hideg kiráz. ő sem tud már mit kezdeni magával jó dolgában.
20/22 anonim válasza:
Kérdező, te vennél roncs autót?
Olyat amibe beleülni sem lehet, nem hogy gurulni vele?
Nalátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!