Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy fiú ismerősöm, aki...

Van egy fiú ismerősöm, aki mindenemet lájkolja, de szó szerint, bármit kiteszek, mindent. Miért csinálja ezt? Senkinek nem lájkol semmit, csak nekem. Még lányok profilképeit sem.

Figyelt kérdés
19/F

2014. dec. 17. 20:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Vagy tetszel neki vagy hasonló. Lehet menő vagy és azért. Ki tudja?
2014. dec. 17. 20:19
 2/10 anonim ***** válasza:
biztos haverkodni akar.
2014. dec. 17. 20:19
 3/10 A kérdező kommentje:
nem mondanám magam menőnek, de ez az, hogy csoporttársak vagyunk, néha beszélünk is, szóval ismerjük egymást, úgyhogy a haverkodás kilőve
2014. dec. 17. 20:20
 4/10 aladar12 ***** válasza:
szerintem idegesíteni akar és ezzel adott is egy ötletet :)
2014. dec. 17. 20:20
 5/10 A kérdező kommentje:
4-es lehet :D nem idegesít, csak feltűnik egy idő az embernek :D
2014. dec. 17. 20:21
 6/10 anonim ***** válasza:
Biztos feltétlen híve a "Lájkolom a lájkod" című örökbecsű opusznak.
2014. dec. 17. 20:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Talán feltűnésre, törődésre vágyik, tudatni akarja, hogy ő is a világon van. Mondjuk amúgy sem normális dolog mindent lájkolni, de az sem, hogy így rád szállt. Én kezdenék félni tőle.
2014. dec. 17. 20:27
 8/10 A kérdező kommentje:
azért túlzásba ne essünk :D miért félnék tőle? van vagy 100 ismerőse, köztük sok csoporttársunk, akikkel az ért szokott beszélgetni, szóval a 100 ismerősének a fele kb az én ismerősöm is, és pont ma csekkoltam le az ő idővonalukat, képeiket, hogy kik lájkolták és az ő lájkja senki képén, posztján nincs ott
2014. dec. 17. 20:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Pont azért lenne félelmetes, mert ennyire rád kattant. Engem legalábbis zavarna az ilyen viselkedés.
2014. dec. 17. 20:47
 10/10 anonim ***** válasza:
mert kanos rád, azért. Viszont emberileg kuka, és azt hiszi, hogy a faszbukon keresztül majd te veszed az adást, és majd jól visszalájkolod, és akkor már azt hiszi, hogy szabad kekszelni veled.
2014. dec. 18. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!