Van egy fiú ismerősöm, aki mindenemet lájkolja, de szó szerint, bármit kiteszek, mindent. Miért csinálja ezt? Senkinek nem lájkol semmit, csak nekem. Még lányok profilképeit sem.
Figyelt kérdés
19/F2014. dec. 17. 20:18
1/10 anonim válasza:
Vagy tetszel neki vagy hasonló. Lehet menő vagy és azért. Ki tudja?
3/10 A kérdező kommentje:
nem mondanám magam menőnek, de ez az, hogy csoporttársak vagyunk, néha beszélünk is, szóval ismerjük egymást, úgyhogy a haverkodás kilőve
2014. dec. 17. 20:20
4/10 aladar12 válasza:
szerintem idegesíteni akar és ezzel adott is egy ötletet :)
5/10 A kérdező kommentje:
4-es lehet :D nem idegesít, csak feltűnik egy idő az embernek :D
2014. dec. 17. 20:21
6/10 anonim válasza:
Biztos feltétlen híve a "Lájkolom a lájkod" című örökbecsű opusznak.
7/10 anonim válasza:
Talán feltűnésre, törődésre vágyik, tudatni akarja, hogy ő is a világon van. Mondjuk amúgy sem normális dolog mindent lájkolni, de az sem, hogy így rád szállt. Én kezdenék félni tőle.
8/10 A kérdező kommentje:
azért túlzásba ne essünk :D miért félnék tőle? van vagy 100 ismerőse, köztük sok csoporttársunk, akikkel az ért szokott beszélgetni, szóval a 100 ismerősének a fele kb az én ismerősöm is, és pont ma csekkoltam le az ő idővonalukat, képeiket, hogy kik lájkolták és az ő lájkja senki képén, posztján nincs ott
2014. dec. 17. 20:35
9/10 anonim válasza:
Pont azért lenne félelmetes, mert ennyire rád kattant. Engem legalábbis zavarna az ilyen viselkedés.
10/10 anonim válasza:
mert kanos rád, azért. Viszont emberileg kuka, és azt hiszi, hogy a faszbukon keresztül majd te veszed az adást, és majd jól visszalájkolod, és akkor már azt hiszi, hogy szabad kekszelni veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!