Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van nekem egy nagyon jó...

Van nekem egy nagyon jó barátom (a legjobb) Szinte mindenemet megosztom vele, bármit kapok, vagy veszek, mindig úgy veszem, hogy neki is jusson?

Figyelt kérdés
Egy kicsit az zavar, hogy én mindenem odaadom, a kezem lábam töröm, hogy neki jó legyen. De néha az ember elvárja, hogyha ad valamit azt vissza is kapja. Nem vagyok öntelt, de néha azért jól esne az is, hogy nem csak adok, adok, hanem hogy kapok is valamit. Ma például ott volt egy másik haverja, és adott neki egy karkötőt úgy mondta, hogy direkt 2-t rakatott el, hogy neki is jusson. Nem tudom, de ez engem egy kicsit zavar, hogy engem emberszámba sem vesz, aki meg kibeszéli a háta mögött, azt pedig Isteníti. Lehet megszokta, hogy én mindig adok, meg úgy csinálom a dolgaimat, hogy neki is jó legyen, és ezt ő észre sem veszi, nem viszonozza. Mit tegyek, segítsetek, esetleg tanácsokat is adhattok, hogy mit kéne jobban tennem vagy valami. Ezt így nem merem felhánytorgatni neki, mert attól félek, hogy visszafele sülne el a dolog.
2014. aug. 18. 22:34
 1/6 anonim ***** válasza:

Az ilyen kamu barát...

Csak addig lessz veled mig adsz neki...

Ha már nem adsz neki semmit akkor ö is szépen lassan el fog távolodni töled..

Érdekes hogy a haverjára gondolt a karkötövel neked meg nem adott semmit..

Kihasznál téged is-

2014. aug. 19. 10:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Azt észrevettem, hogyha én nem tartanám a kapcsolatot, nem keresném, akkor eszébe sem jutnák. Volt idő, amikor csak akkor voltam jó neki, mikor segítségre van szükség. Már a tesója is mondta, hogy engem csak kihasznál, de nem akarom elhinni.
2014. aug. 19. 16:03
 3/6 anonim ***** válasza:

elsö vagyok,

Sajnos hidd el..

Jó az neked,hogy a pénzedet idödet energiáidat ilyen emberre pazarolod?

Hát nem hiszem..

2014. aug. 20. 09:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Megbeszéltük ezt a dolgot, és én értettem félre :)
2014. aug. 26. 21:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Kifogásokat,indokot mindig lehet találni
2014. aug. 27. 06:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Fura ez a helyzet, de én kitartok mellette :D
2014. szept. 24. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!