Jól tettem, hogy elmondtam a legjobb barátnőmnek?
Legjobb barátnőm hát együtt van egy sráccal,de úgy igazán mégsem.
A lényeg,hogy a srác fb-ra elég csúnyákat írt ki.
Ezt az üzenetet bemásoltam a barátnőmnek és elküldtem neki.(Ők nem ismik facen)
Beszéltem a sráccal ő írt nekem más miatt,majd említette,hogy amit kiírt face-re csak idegből írta.Megkért,hogy ne mondjam el barátnőmnek,nehogy kavar legyen..viszont én már előbb írtam barátnőmnek,hogy x milyeneket írt..aztán ő később válaszolt,akkor mondta x,hogy ne mondja el..viszont barátnőm már írta,hogy na mit írt ki,mondjam másoljam be..hát bemásoltam..írtam neki,hogy nem tőlem tudja..
Ez az egész csak azért fogalmazódott meg bennem,mert a srác megbízott bennem.Mondjuk ő se észlény,mert gondolhatná,hogy elmondom a legjobb barátnőmnek a dolgokat.Csak az esett rosszul,hogy megbízott bennem én meg elmondtam.Viszont barátnőm nyilván 100x közelebb áll hozzám,így titokban sem tarthattam.
Csak mindig rosszul érint ha vki azt mondja megbízik bennem és én elmondom a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!